Freelancer Community Network


Important Message

You are browsing the archived Lancers Reactor forums. You cannot register or login.
The content may be outdated and links may not be functional.


To get the latest in Freelancer news, mods, modding and downloads, go to
The-Starport

HOLY ****

If you are stuck in a mission and do not know how to continue, this is the place to ask for help. This also the only place where spoilers are allowed!

Post Wed Sep 22, 2004 4:38 pm

HOLY ****

Hey peeps. I went into the SL video options and accidentaly cliked "reset 2 defaults". Now, everything but cap ships r gray. Faces, planets, ships, inside the cap. ship doking bay, GREY!!! I feel like i'm playong SL in 1943!!! Here wut I think is the problem: The video driver is: Software somethin... I think i need to put it bak on Intel(r) pentium driver. PLEASE RESPOND SOS HELP I NNNEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDD HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plz respnd fellwow 45th pilots! HELP! By the way, im American. So if other dudes know wut a pentium is (not being racist) please help!

-----Eggs

I like eggs

Edited by - Eggs on 9/22/2004 5:38:55 PM

Post Wed Sep 22, 2004 6:43 pm

Check the language...family oriented site here.

Rob "Stinger" Lordier
Creator of the original Privateer FAQ
3+ years here and still lovin' every minute!
Favorite saying - Life is a journey, not a destination

Post Thu Sep 23, 2004 1:12 pm

i did. I still thnk its the graphics driver though.........

I like eggs

Return to Starlancer Spoiler Forum

cron
Hosted by The-Starport
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.