Freelancer Community Network


Important Message

You are browsing the archived Lancers Reactor forums. You cannot register or login.
The content may be outdated and links may not be functional.


To get the latest in Freelancer news, mods, modding and downloads, go to
The-Starport

????? Under the Ping Column

This section is for people new to the community. Feel free to ask any questions you may have. No flaming will be tolerated by the Moderators.

Post Sun Jun 26, 2005 3:08 am

????? Under the Ping Column

Hey Guys and Girls,

Just having a few probs with connecting to MP games. Sometimes I can go in and everything works perfectly. The next time I go in, All the servers show, but beside each one under the Ping Column is ?????? rather than a number. Obviously, I can join. Any Idea's?

I know my computer specs arent worth telling as I know these are fine with Freelancer when it's working. However, I have recently had to reset my D-Link Router. I have opened ports 2300-2400 as per Microsofts instructions but still probs. I am thinking it's something to do with this as this is the only thing I have changed. Just seems funny that it works some of the time and not the other.

Any help would be appreciated!

Thx

Post Sun Oct 02, 2005 1:37 pm

The Part That You can join ???? Ping Server is the same for me I'm The Second Admin for the Nomad Clan Nomad Leader is the first member and only Member Until I became New To Freelancer

Post Mon Oct 03, 2005 1:25 am

as far as i know, it will be ???? until your computer pings the server(not the master server) and then it will return the players; X/Y and the ping, this can take a while as there are heaps servers so they gradually all get a ping number

Return to Welcome to The Lancers Reactor

cron
Hosted by The-Starport
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.