Freelancer Community Network


Important Message

You are browsing the archived Lancers Reactor forums. You cannot register or login.
The content may be outdated and links may not be functional.


To get the latest in Freelancer news, mods, modding and downloads, go to
The-Starport

Cannot go on the forum

This section is for people new to the community. Feel free to ask any questions you may have. No flaming will be tolerated by the Moderators.

Post Fri Feb 25, 2005 4:11 am

Cannot go on the forum

at home, whenever i clicks on forums hyperlink in the homepage, it goes back to the homepage of "lancersreactor.com/t/" for some reason. i cannot go on here at home... so can anyone explain this? or help me is even better

Post Fri Feb 25, 2005 5:09 am

Do you have your cookies active on that computer?

Post Fri Feb 25, 2005 7:18 am

i use firefox and yes, the cookies are enabled and i can see then when i click view cookies

Post Fri Feb 25, 2005 12:26 pm

Firefox does not display Lancers Reactor in the way it was coded to look.
Even the new version 1.0.1 still don't display a web page the right way.
Everyone has a browser of choice that they like to use but you might consider
trying a different browser...
I suggest you try a browser like Maxthon

You shouldn't have any problems with Maxthon.

LXP

Post Fri Feb 25, 2005 1:43 pm

Just to mention it...

I use Firefox 1.0. No trouble at all with TLR.

wuyanxu, maybe you should be a bit more specific with your problem description. If you are refering to the link labeled "All Forums", the second link below the logo, it points to http://www.lancersreactor.com/t/forum indeed. I figure it's supposed to be that way.

Edited by - LXP on 2/25/2005 2:01:35 PM

Post Sat Feb 26, 2005 12:21 am

ok, ive tryed clicking on everything with the word forum, but still no luck, it keeps go to the homepate with "/t/".

now, for some reason, i can go on the forum, it's random......

Post Sat Feb 26, 2005 12:58 am

No idea...this has got me...do your pages open in new windows by default? And maybe a popup blocker is preventing it...

DaxHarrier®™ - AKA "Evil Genius" says:
pshh only a zillion degrees .. call me when it gets hot..

Post Sat Feb 26, 2005 1:33 am

Firefox does not have a problem browsing, it just don't display all the code.
At least not the way it was intended to look.
You may have noticed that the scrolling marquees only scroll the text and
not the background picture which should be scrolling along with the text.
So it don't look so good.

So like I said Firefox is not ready yet...It is a great open source browser
with tons of options but it still needs some work.
When I seen that a new version was available (v1.0.1) I thought great, maybe
they fixed it...I tried it and it still don't process all the code on a web page.

But it don't matter what anyone says you're still going to use what you want.
It's just a suggestion that you try a different browser.
You can use more then one. It's not illegal...At least not yet anyway.

Post Sun Feb 27, 2005 12:13 am

well, on my, the background goes with the text.....
i've also tryed to use IE, but samething happens, don't think it's beacuse of firefox

firefox have got a popup blocker, and my window opens in tabs (tabed brower extension)

Edited by - wuyanxu on 2/27/2005 12:15:34 AM

Post Sun Feb 27, 2005 6:32 am

Are you running a firewall? Or a content blocker?

Post Mon Feb 28, 2005 5:19 am

im using:
Windows XP Home SP2
With Firewall enabled, but don't think that's the cause though, cos i can still go on it in the morning.... then in the evening, i couldn't

Post Sat Mar 05, 2005 10:19 am

i can go on now, but couldn't from the last time i posted the above post

Return to Welcome to The Lancers Reactor

cron
Hosted by The-Starport
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.