Freelancer Community Network


Important Message

You are browsing the archived Lancers Reactor forums. You cannot register or login.
The content may be outdated and links may not be functional.


To get the latest in Freelancer news, mods, modding and downloads, go to
The-Starport

no ship models in modded game

This section is for people new to the community. Feel free to ask any questions you may have. No flaming will be tolerated by the Moderators.

Post Thu Nov 04, 2004 9:10 am

no ship models in modded game

hello fellow space monkeys :O) im back in the freelancer universe again after a long absence. i decided to reinstall and play with mods because they look like fun and the mods and stuff in x2 i are difficult to use. ive found to my cost i lost 6 months of real game time to a snafu save game file . as a result my x2 cd nolonger exists .grrrrrrrr. now having forgotten just how playable and atmospheric fl is compared to the aformentioned game i dive into the plot again using the all good things mod. my troubble is this .... in whatever mod i try to use the ships that are modded dont appear . their weapons and engine exhaust trails do but the ship model dosent . its alittle odd seing weapons flying in formation on their own . not attached to any visible ship ! i tired to kid my self they were cloacked but it dosent help . i wnat to see the new ships . can anyone help me . ? i am semi computer literate can transferr files cut and paste ect but the really technical stuff makes my brain hurt. . ps i posted this in technical but no one has answered. this is still an active forum innit?

dont point that at me again

Post Thu Nov 04, 2004 9:16 am

Are you using the freelancer mod manager to activate and deactive the mod? Its not like mods in X2 - where you upzip and dump files in folders.........we have a natty little program that lets you select, activate, deactivate mods etc - whislt moving save games to try and stop any issues it may cause too

Its Freelancer Mod Manager - or FLMM for short. You can find it on the download page.

If you are already using it, I would suggest re-downloading the mod then - as it maybe a corrupt download you have.

Post Thu Nov 04, 2004 3:28 pm

No, almost any mod does it to me as well. Something about the utility that creates custom ships. I can see my own ship, and scattered other ships, but most are flying ghosts.

Captain of the Kep Salu

Trekkie and proud of it!

Post Mon Nov 08, 2004 11:27 am

Did you guys also install SDK 1.3? You should do that first before activating any Mods and, definitely, use FLMM to activate / deactivate mods.

Return to Welcome to The Lancers Reactor

cron
Hosted by The-Starport
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.