Freelancer Community Network


Important Message

You are browsing the archived Lancers Reactor forums. You cannot register or login.
The content may be outdated and links may not be functional.


To get the latest in Freelancer news, mods, modding and downloads, go to
The-Starport

My ships textures

Here you can discuss building custom ships, texturing and 3D modeling in Freelancer

Post Mon Oct 16, 2006 8:21 am

My ships textures

following drittz's tutorial, i have succesfully got a ship in game, but theres a problem.

its INVISIBLE. i know, i know, happens to lots of people, but i cant figure it out at all, ive done everything i can think of, from flipping the tga images to checking the lod ranges and where FL looks for the files for the textures and nothing is working.
Im not to fussy about what the textures are doing at the mo, i just want to be able to see what i am flying ^^

If anyone is willing to help i can upload the files that i have used to filefront or sumat and see what you make of it.

Here is the ship in question.

http://www.freewebs.com/chaos_studio/Cu ... 0heavy.jpg

Cheese On Toast:
Like the name
Beware the player

Edited by - cheese on toast on 10/16/2006 9:20:53 AM

Post Mon Oct 16, 2006 1:01 pm

An invisible ship that isn't a LOD problem is usually caused by a garbage MAT file, either the textures are wrong or it exported badly. If you want me to look at for you send the MS3D file and your textures to the addy in my profile.

**shuffles of with a new headache**

Post Mon Oct 16, 2006 3:14 pm

E-Mail sent

Cheese On Toast:
Like the name
Beware the player

Return to Freelancer 3D Modeling and Texturing Forum

Hosted by The-Starport
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.