Freelancer Community Network


Important Message

You are browsing the archived Lancers Reactor forums. You cannot register or login.
The content may be outdated and links may not be functional.


To get the latest in Freelancer news, mods, modding and downloads, go to
The-Starport

Odd glitch...

Here you can suggest and discuss changes to the Lancers Reactor website as well as provide feedback on things small or large.

Post Sat Aug 26, 2006 12:47 am

Odd glitch...

Just noticed as the site came back up, that existing multiple-page threads, when first entered, do not have the current page number selected (I.e. it used to be white and non-linked), as it is now, when you first enter a multi-page thread, none of the page links show you what page you are currently on (I know i'm on the first page). once you click a page number though, it is selected.

Included are two screenshots-
First Entered thread
Clicked 'Page 1'

Just thought i'd point it out

Post Sat Aug 26, 2006 8:35 am

This issue should be fixed now.

Thanks for the feedback and keep 'em coming!

Post Sat Aug 26, 2006 9:20 am

Ive noticed another one look!

The Lancers Reactor > Forums > Other: Site Suggestions & Feedback

Whats with the 'amp' thing?

Post Sat Aug 26, 2006 10:08 am

Fixed. Please verify and let me know if there are any others!

Thanks

Post Sat Aug 26, 2006 10:51 am

I can't leave feedback on the news topic about the site being back and the ftp downloads. It just sais Internet Explorer can't display this page.

Post Sat Aug 26, 2006 10:54 am

Thanks - looking into it now...

Post Sat Aug 26, 2006 11:14 am

Ok, give it another try...

Post Mon Aug 28, 2006 12:01 pm

I can't seem to vote in polls either, it just sais, internet explorer cannot display this webpage.

---------------------------------------
Have you tried New Links Mod yet?

Post Mon Aug 28, 2006 12:56 pm

Strange - it was working, but then I noticed a typo in the code.

Should be working now.

Thanks

Post Mon Aug 28, 2006 11:27 pm

It is still not working. This is what it sais:

The website cannot display the page
HTTP 500
Most likely causes:
The website is under maintenance.
The website has a programming error.

What you can try:
Refresh the page.

Go back to the previous page.

More information

This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying.

For more information about HTTP errors, see Help.



---------------------------------------
Have you tried New Links Mod yet?

Return to Site Suggestions & Feedback

cron
Hosted by The-Starport
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.